Küldetésünk

A környezettudatos életforma

A 21. század legnagyobb kihívása egy olyan fenntartható és környezettudatos életvitel kidolgozása, melyben biztonságban és egészségben tudhatjuk a jövő generációját. A Green Car Service hisz abban, hogy a 20. század egyik leghasznosabb találmányának, az autózásnak meg kell felelnie ezen kihívásnak. Egy olyan Karbonsemleges autószerviz hálózat kiépítésén dolgozunk, ami mindennapi döntéseink szintjén is támogatja egy új, emberi, tudatos életforma kialakítását.

A Green Car Service story

A Green Car Service története 3 évvel ezelőtt indult, amikor Közép-Európában, de talán egész Európában elsőként letettük a voksunkat a környezettudatos működés és kommunikáció mellett. A környezettudatosság nem lehet üres ígéret, de ha egy cég valóban ezen elvek alapján képes működni, azt a piac rögtön visszaigazolja. Hamar kiderült, hogy egy ilyesfajta környezettudatos autószervizre jóval nagyobb az igény, mint amit mi egyetlen műhelyként ki tudunk szolgálni – ekkor született meg a gondolat, hogy franchise-ként működtessük a koncepciót, amit nemcsak hazai, de nemzetközi szinten is bevezetünk!

Folyamatos fejlődés

Elkötelezettek vagyunk a folyamatos fejlődés iránt – hiszünk az élethosszig tartó tanulásban, és úgy véljük, hogy sem szakmailag, sem emberileg nem állhatunk le egyetlen napra sem az önfejlesztéssel.

Tudatosság

A tudatosság és környezettudatosság számunkra azt jelenti, hogy felismerjük a környezetünk alakításában játszott szerepünket, és felvállaljuk az ezzel kapcsolatos felelősségünket.      Itt és most kell cselekednünk,  itt és most kell olyan döntéseket hoznunk, amelyek már ebben a pillanatban komoly hatással vannak a jelen és a következő generáció életére.         Fenntarthatóságra kell törekednünk!            A Green Car Service olyan fenntartható modellt alakított ki, amely hosszú távon mind gazdaságilag, mind a társadalmi felelősségvállalás terén kifizetődő.

Stratégiai partnerek

Igyekszünk olyan partnerekkel dolgozni, akik  a környezet és a társadalom iránti elköteleződésünket a  saját Értékrendjükben is megtalálják. Világszerte számos olyan cég létezik az autóipar területén is, aki örömmel állnak kezdeményezésünk mellé.

Minőségi szakműhelyek

A környezettudatos gondolkodás mellett már csak az lehet fontosabb, hogy a hálózatunkban található szervizek kiválóan magas szakmai minőséget is képviseljenek. Szakmai kiválóságukért és a környezet iránti elkötelezettségükért cserébe jelentős segítséget nyújtunk partnerműhelyeinknek a beszerzések, a kommunikáció és a marketing területén, hogy a lehető legtöbbet hozhassák ki vállalkozásukból – hiszen hisszük, hogy csakis velük együtt tudjuk jobbá tenni az autószerviz piacot.

Minősítési rendszer

A Green Car Service  garanciát vállal arra, hogy az adott szerviz partnerünk minden elvárható dolgot megtett annak érdekében, hogy emberileg és szakmailag is kiérdemelten használhassa védjegyünket. Nálunk minden megrendelő biztonságban érezheti magát bármelyik műhelyünkbe is menjen be a világ bármelyik részén. 

Karbonsemlegesség

A Green Car Service valamennyi szerződött szolgáltatója karbonsemleges – erről stratégia partnerünk, a környezetvédelmi auditokat végző Carbon Solutions Global gondoskodik. A piacon egyedülálló közös tevékenységünknek köszönhetően a megkülönböztethetőség lehetőségét tudjuk biztosítani partnerműhelyeink számára is – így a környezetvédelem nem csak a társadalmi felelősségvállalás részeként működik, de a gazdaságilag is motiválttá válik.