Greencarservice Minősítés

Azon vállalkozások nyerhetik el a Greencarservice minősítését, amelyek környezetterhelésük egészét ellentételezték, és ezzel bizonyították a környezet iránti felelősségvállalásuk komolyságát.

A fenntarthatóság és a klímavédelem, valamint széndioxid-kibocsátás csökkentése a járműiparban valamint a közlekedésben kiemelt stratégiai célkitűzés lett az EU-ban és tagországaiban.

A közlekedésből származó széndioxid-kibocsátás nemcsak légszennyezést és szmogot okoz, hanem a globális méretű klímaváltozáshoz is nagymértékben hozzájárul. Ez azonban közel sem jelenti azt, hogy gyermekeink tiszta jövőjét fel kellene áldoznunk a gépjármű használat és üzemeltetés oltárán, hiszen napjainkban a gépkocsi-használat magánemberek és cégek esetében is legtöbb esetben elkerülhetetlen, vagy a hatékony működés rovására menne.

A Greencarservice az autószerviz szektorban elsőként talált megoldást arra, hogy egy olyan magas minőségű, ugyanakkor környezetbarát alapokon nyugvó szolgáltatási palettát kínáljon ügyfeleinek, ami nem csak szakmai szempontból képvisel magas színvonalat, hanem környezetünket is megóvja.

Minősítés további szempontjai pedig szakmai és emberi oldalon történnek.