G-Energy a motorolaj – Ahol a kiváló minőség nem csak egy elcsépelt jelző!

A környezetvédelem és az olajfinomítás ritkán jár kéz a kézben: a Green Car Service franchise stratégiai partnereként G-Energy igyekszik megfelelni a kor környezetvédelmi kihívásainak, és kizárólag a hálózatunkban elsőként igyekszik karbonsemleges motorolajokat árulni. Az életciklus elemzésben partnerünk a Carbon Solutions Global.

Az URT Oil Trade Kft. 2013-ban kezdte meg tevékenységét a kenőanyagpiacon a G-Energy márkajelzéssel ellátott kenőolaj termékekkel az ötödik legnagyobb orosz olajipari cég, a Gazpromneft Lubricants Ltd. szakmai és gazdasági támogatásával.

Az URT Oil Trade Kft. fő tulajdonosa a vasúti fuvarozási piacon, Magyarországon nagy múlttal és komoly szakmai tapasztalattal rendelkező Ukrailtrans Trade and Logistic Kft. A cég főtevékenysége a Gazpromneft Lubricants Ltd.  Bariban (Olaszország) európai piacra készült G-Energy kenőolaj termékcsaládjának képviselete Magyarországon. A G-Energy termékek kizárólagos forgalmazójaként elsődleges célja a G-Energy kenőolaj rendszerek magyar piacra történő bevezetése. A magyar kenőolajpiacon meglévő széles termékpaletta mellett az általunk forgalmazott G-Energy kenőanyagok kiváló minősége és a Gazpromneft Lubricants Ltd. szakmai és gazdasági támogatása nyújt garanciát a kitűzött cél sikeres eléréséhez.

A Gazpromneft Lubricants Italia S.P.A.  egy korszerű, csúcstechnológiás üzem, amely évente 30 000 tonna olajat és 6.000 tonna kenőzsírt termel. A gyárakban alkalmazott magas precizitású alacsony űrtartalmú keverési technológia lehetővé teszi számunkra, hogy több mint százféle termékkel a kenőanyag piac minden szegmensét kielégítsük. A gyár motorolaj és kenőzsír gyártási folyamata, csomagoló és tároló eljárásai az ISO és az OHSAS által hitelesítettek (megfelel az ISO9001, ISO14001 és az OHSAS 18001 követelményeinek).