Franchise hálózat

Green Car Service koncepció

Célunk, hogy helyreállítsuk az autószervizekkel szemben kialakult bizalmatlanságot úgy, hogy franchise partnereinket egy magas minőségi elvárásokat támasztó minősítési rendszeren keresztül választjuk ki.

A Green Car Service és partnerei a piacon elsőként és egyedüliként döntöttek úgy, hogy  környezetvédelmi és társadalmi felelősséget vállalnak. Valamennyi franchise partnerünk ZeroCo2 minősítéssel rendelkezik – ügyfeleink nyugodtak lehetnek afelől, hogy az igénybe vett szolgáltatásokkal nem terhelik a környezetünket. Természetesen a műhelyek környezetvédelmi és szakmai auditján túl komoly hangsúlyt fektetünk az emberi tényezőre is – így nem csak környezetbarát, de örömteli szolgáltatásban is lehet része.

Gyorsaság – szinte azonnali kiszolgálás

Folyamatosan bővülő hálózatunknak köszönhetően országszerte és Budapest minden kerületében talál Green Car Service-t – így a lehető legkényelmesebben intézheti az autójával kapcsolatos ügyeit.

Minőség kompromisszumok nélkül

Az emberek többsége minden esetben a kapott szolgáltatás minőségére emlékszik. Ebből kiindulva nem célunk árversenybe kelni olyan piaci szereplővel akinek az értékrendje nem azonos a Green Car Service felállított értékrendjével!

Leave Comment